Благоевградските грации взеха първо и второ място на турнир в Сливница

снимка :  Таня Спасова
снимка : Таня Спасова

В зала „Арена Сливница” в град Сливница се проведе турнир по художествена гимнастика за „Купа Сливница”. Турнирът бе подкрепен от Българска федерация по художествена гимнастика и Община Сливница.

В състезанието участваха отборите на ЦСКА, "Левски", "Пирин"-Благоевград, "Левски-Илиана", "Ритмика"-Сливница, "Велбъжд" и "Ананиева-Сиви". Над 400 състезателки показаха талант и чар в различните възрастови категории. Надпреварата бе под патронажа на европейската шампионка Елизабет Колева, която бе част от поколението на българските „Златни момичета” .   

Клубът за художествена гимнастика "Пирин"-Благоевград, който се ръководи от Лидия Стоянова спечели едно първо място с отбор „Кукли“ до 10-годишна възраст благодарение на малките шампионки Виктория Стоилова, Сабина Дашева, Карина Трайкова, Мелани Киркова, Мартина Спасова, Яна Филипова, Елеонора Беличенова, Теодора Георгиева, Роза Спасова и Християна Христова. Пирин успя да вземе и едно второ място с отбор „Котета“ до 8-годишна възраст.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Лидия Стоянова
    Най-малките гимнастички на КХГ\"Пирин\" се представиха отлично в последната проверка преди Държавното първенство \"Гимнастрада-2017\", което ще се проведе в София на 3.12.2017 година в зала \"София\". Пожелаваме им успех и отново да доставят радост и удоволствие на треньори, родители и гости, на всички които обичат гимнастиката в Благоевград.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини