3 години затвор за мъж от Кресна, насилил братовчедка на жена си

3 години затвор за мъж от Кресна, насилил братовчедка на жена си

Григор Младенов от Кресна, който изнасили първа братовчедка на жена си, ще лежи в затвора три години. Освен това ще трябва да плати и 10 000 лева обезщетение на жертвата. Решението е на Окръжен съд-Благоевград, който изцяло потвърди присъдата на първа инстанция. 

Престъплението бе извършено на 22 ноември 2016 година, около 2.30 часа на черен път, в района на подстанция "Енергоснабдяване". Мъжът насилил 20-годишната жена върху капака на лек автомобил "Сеат Ибиза".

Младата жена от Сандански гостувала на своя първа братовчедка в Кресна. Вечерта гостенката и домакините излезли навън, за да се почерпят. Пили бира в заведение до към 22 часа. След това продължили да празннуват у дома. Минало полунощ, бирата свършила и Григор предложил на гостенката да отидат заедно с колата да купят още бира. Още по пътя шофьорът започнал да отправя сексуални намеци към спътничката си. Тя отказала и изпратила по телефона си съобщение на братовчекта си за неприличното предложение от мъжа й. 

Междувременно Григор отбил колата по черен път и обяснил на момичето до него, че се е заблудил. В района на "Енергоснабдяване" спрял автомобила и се нахвърлил върху спътничката си.Тя успяла да го изблъска и слязла навън. Той я настигнал и на насилил върху капака на колата. След това двамата се прибрали, а на сутринта пострадалата жена пуснала жалба в полицията.

Окръжен съд-Благоевград потвърди присъдата наРайонния съд в Сандански, наложена на насилника. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини