WhatsApp вече може да показва локацията ви. Замислете се..

WhatsApp вече може да показва локацията ви. Замислете се..

В месънджърът WhatsApp се появи функция, която позволява да се споделя своята локация с приятели от контакт-листа. За това съобщи The Verge.

Функцията получи названието Live Location. Тя вече е достъпна за за потребителите на базата на Android и iOS. За това да покажеш на приятел своето местоположение, е  нужно да натиснеш специална икона ниско долу в основата на чата. След това ,всички движещи се контакти , включили тази функция може да се наблюдава в режим на реално време. Освен това , може да се сложи и таймер, след което локацията ще изчезне от общия достъп.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини