Призьори по приложно колоездене показаха майсторство в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

Над 30 участници от 6 отбора демонстрираха своите умения по приложно колоездене на централния площад в Разлог. Всички те са призьори от републиканските шампионати срещу звездите от Европейския шампионат 2017 г. Състезателите са на възраст между 10 и 12  години и са от градовете Силистра, Берковица, Първомай, Челопеч и Разлог. Някои от тях съвсем скоро се състезаваха за отбора на СБА в 32-я Европейски шампионат за деца велосипедисти в Албания. Съдии на тазгодишния турнир са инж. Христо Ангелов от София и Снежана Зайкова от Разлог.

Поздрав към всички участници отправи кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, като пожела преди всичко крепко здраве и сили, за да могат и занапред да участват в шампионатите в страната и чужбина. Градоначалникът сподели също, че състезанието по приложно колоездене е добър старт на мероприятията за празника на град Разлог, защото младостта и спортът са от голямо значение и са приоритет за Община Разлог, затова  трябва да бъдат поощрявани. 

Организатори на състезанието са Община Разлог, СБА-гр. Разлог, Направление „Пътна полиция“, АК „Север“, НДПК „Младежта за безопасност на движението“, ПГ по Транспорт-гр. Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини