И Разлог се обединява в помощ на Мартина с благотворителен базар

И Разлог се обединява в помощ на Мартина с благотворителен базар

След Банско и Разлог се включва в благородна акция в помощ на 3-годишната Мартина. 

Момиченцето от Банско, което бе в кома един месец, има шанс да оздравее напълно, но са необходими средства за лечението му. Преди дни детето претърпя успешна операция в Турция, но семейството му все още има нужда от финансова подкрепа.

Малката Мартина нямала никакви здравословни проблеми допреди повече от месец. Момиченцето трябвало да изпие хапче, което за нещастие попаднало в трахеята, а не в хранопровода. Детето изпаднало в кома, транспортирано е в столичната клиника „Пирогов”. Лекарите там не могли да помогнат детето да оздравее напълно.

Родителите открили надежда в болница в Истанбул.

Преди дни жителите на Банско се обединиха в благородната кауза. Сега от съседната община Разлог също откликва на призива за помощ.

Този уикенд в Разлог ще бъде организиран благотворителен базар за малката Мартина. В събота и неделя, от 11 до 13 часа, в центъра на Разлог всеки ще може да покаже своято съпричастност към болката на малката Мартина и нейното семейство. В целия град са поставени кутии, в които всеки може да дари средства. В благородната кауза се включва и заведение и детски кът, които обещапа да дарят половината от днешния си оборот, за да може Мартина да оздравее. 

Създадена е специална банкова сметка : BG96BUIB78371039070002, СИбанк, Катерина Костадинова Танева /Юнчова/".

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини