Въвеждат временна организация на движението в Благоевград утре

Снимка: Vesti.bg
Снимка: Vesti.bg

Въвеждат временна организация на движението на всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт на 5 октомври в Благоевград.

Мерките се налагат във връзка с подготовка и провеждане на историческа възстановка по повод Освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

Движението ще бъде спряно по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от Джамията до „Златното пиле“ за периода от 10:30 ч. до 12:30 ч. на 05.10.2017 г. /четвъртък/. Определен е обходен маршрут по ул. „Митрополит Борис“ до светофара на ул. „Трети март“, наляво ул. „Васил Априлов“ и отново наляво ул. „Стефан Стамболов“.

Мерките са с цел предотвратяване на пътно – транспортни произшествия

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини