Обучават младите хора от Сатовча как да правят бизнес

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Компания ще обучава младите хора от община Сатовча как да правят бизнес, а някои от най-добрите идеи ще получат финансова подкрепа. Всичко това ще се случи в рамките на инициативата „Забавно лято, Гржовна есен”, която ще продължи да работи в района.

Най-напред тук бе организирана своеобразна академия за децата през лятото. През есента предстои провеждането на специализирани медицински прегледи на възрастни хора от столични медици. Тя се провежда със съдействието на общината, в патньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро-Александровска“ към Александровска болница, с финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ ЕООД.

Дружеството провежда инициатива за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини. Предстои да се организира и да се осигури финансиране след конкурс на стартиращи предприемачи от района на община Сатовча. Обучението ще е насочено към младите хора, които искат да развиват собствен бизнес, които имат идея за реализиране на своите начинания. Критериите, по които ще се извършва подбор на кандидатите за финансиране на стартиращ бизнес, ще бъдат обявени в поканата за обучение и конкурсно финансиране, уточниха организаторите на инициативата. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини