Владимир Москов благодари на ансамбъл за спечелени награди

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов покани на среща ръководителите на Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци към Народно читалище "Просвета - 1865". Поводът за инициативата бе участието на състава в най-стария фолклорен фестивал в Европа - в полския град Закопане. Там неврокопските самодейци спечелиха всички възможни първи места в различните категории и станаха първият в историята на 49-годишния фестивал ансамбъл, който е победител във всички категории.

За да изрази своята благодарност и признателност, кметът Владимир Москов се срещна с ръководителите на ансамбъла Петър Аврамов, Тодор Цветков, Петър Карамфилов, Живко Медарев, както и с участници от ансамбъла в лицето на певиците Ирина Паскалева и Амиде Даракчи. В разговора участваха председателят на Народно читалище "Просвета - 1865" Костадин Кобаков и секретарят на читалището Георги Мишев. „Общината оказва винаги подкрепа на самодейците в цялата община. Горди сме от успехите на нашите състави, които печелят отличия от различни форуми в страната и чужбина”, коментира кметът Владимир Москов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини