Кметът на Кресна стана нещатен сътрудник на депутата Николай Бошкилов

Николай Георгиев, кмет на община Кресна
Николай Георгиев, кмет на община Кресна

Кметът на община Кресна стана нещатен съветник на пиринския депутат от БСП – Николай Бошкилов. Николай Георгиев ще консултира народния представите по въпросите на местните политики и местното управление.

Освен градоначалника на Кресна, пиринският депутат ще ползва съветите и на съпартиеца си от Благоевград – Емил Костадинов, по въпросите на местната политика и законодателството.

Собственикът на „Престиж бизнес 93“ ООД Георги Шапков пък бе назначен за нещатен сътрудник  на гоцеделчевския депутат от ГЕРБ Димитър Гамишев. Бизнесменът ще съветва народния представител в сферата на вътрешната сигурност.

Александър Мацурев от Банско, като народен представител ще ползва съветите на градоначалника на зимния курорт Георги Икономов по въпросите на регионалната политика. По юридическите въпроси той ще се консултира с адвокат Лилия Денева.

Санданският депутат Атанас Стоянов от Обединените патриоти ще работи с адвокат Иван Чолаков, както и със Цветан Александров и Пламен Станев.

Елхан Кълов от ДПС ще ползва съветите на Сезгин Мехмед, лидер на националния младежки форум на ДПС, както и на Муси Стоянов.

Нещатните сътрудници на Богдан Боцев от Гоце Делчев са бившият депутат Георги Юруков, както и областният лидер на БСП в Пиринско - Валери Сарандев.

Петричкият народен представител Георги Динев е назначил един нещатен сътрудник - Стоян Темелиев, а Стефан Апостолов ще разчита по въпросите на младежките политики на съветите на баща си– кметът на Симитли Апостол Апостолов

Без сътрудник е благоевградският депутат и областен лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини