Тръгна дарителска кампания за момчето, зверски пребито край казармата

Тръгна дарителска кампания за момчето, зверски пребито край казармата

Община Благоевград се включва в благотворителната кампания в помощ на 23-годишния Станислав Чаушки. На 11.09.2017 г. предстои да бъде извършена операция, по време на която ще бъдат поставени пластини в гръбначни стълб на момчето.

Парите за операцията са събрани, но след това ще бъде необходима рехабилитация, а заплащането й не е по силите на семейството на Станислав. На партера в сградата на Община Благоевград ще бъде поставена дарителска кутия. В нея всеки може да остави сума, по своя преценка, в помощ на младежа. Освен това, в неделя 10.09. 2017 г. от 09:00 ч. ще бъде организиран благотворителен базар пред LARGO MALL Благоевград. В рамките на инициативата ще бъдат предлагани хранителни продукти, предоставени от местни фирми.

Станислав Чаушки пострада в нощта на 16 срещу 17 юни, когато бе жестоко пребит. В момента Станислав е настанен в реанимацията на „Пирогов”. Лекарите правят всичко възможно да го спасят, но състоянието му все още е критично. 

Момчето бе открито в безпомощно състояние в района на новия парк "Македония" в нощта на провеждането на фестивала Франкофоли. До момента полицията не е излязла с информация дали работи по разкриване извършителите на тежкото престъпление, до каква фаза е стигнало разследването и има ли някакви насоки по изясняване причините за побоя над Станислав. 

Всеки, който иска да помогне на младежа може да го направи като преведе пари по банкова сметка:

BG64FINV915010BG0GCNT
гр. Благоевград

Титуляр: Гергана Александрова

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини