Международно признание за преподавател от ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Преподавателката в Катедрата по германистика и романистика към Филологическия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – д-р Зарина Маркова, беше удостоена с Международната награда за 2016 година на Федерацията на асоциациите на преподавателите по езици - FédérationInternationaledes Professeurs de Langues Vivantes (FIPLV).

Това е най-високото отличие, присъждано на членове на FIPLV, които са се отличили като изключително активни и иновативни в една или повече области на езиците или езиковото обучение.

Д-р Маркова беше номинирана от Управителния съвет на Българската асоциация на преподавателите по английски език (БАПА) заради активната ѝ дейност в полза на чуждоезиковото обучение в България и чужбина. 

Отличието беше връчено лично от президента на FIPLV, проф. д-р Тери Лам, на церемонията по откриването на Първия източноевропейски регионален конгрес на Международната федерация на преподавателите по съвременни езици и 26-ата годишна международна конференция на БАПА във Варна.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини