30-годишен влезе в ръководството на ЮЗДП

Снимка: БТА
Снимка: БТА

Христо Рангелов е новият председател на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие. Заповедта за назначаването е на министъра на земеделието, храните и горите, който като орган на управление на държавните предприятия по чл. 163 от Закона за горите назначава и освобождава членовете на управителните съвети.

Христо Рангелов е старши юрисконсулт в Дирекция „Правно обслужване и обществени поръчки” в МЗХГ. Магистър по право от Нов български университет. Има втора магистратура по право на Европейския съюз от СУ „Св. Климент Охридски”.

Новият председател на УС на ЮЗДП е на 30 години. Роден е в гр. Пазарджик.

Той поема ръководството на Управителния съвет на ЮЗДП на мястото на Вили Аврамов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини