Иван Златински е новият наставник на ОФК „Беласица”

Снимка: Община Петрич, архив
Снимка: Община Петрич, архив

Общински футболен клуб „Беласица”-Петрич е с нов наставник. Новият селекционер Иван Златински ще определи сам своя екип за работа. Старши-треньорът ще встъпи в длъжност официално на 3 юли, когато ОФК „Беласица” започва първи тренировки.

Тимът се състезава в Югозападната група на Трета аматьорска лига. На този етап е ясно, че мъжкият тим ще играе четири контроли, предстои да бъдат уточнени датите и часовете.

От управата на ОФК „Беласица” обявиха, че едно от най-силните имена като футболист и треньор в школата на отбора - Никола Шаламанов, прекратява работата си в клуба. „Шаламанов оставя една сериозна следа в историята на петричкия футболен клуб и заслужено получава нашите огромни благодарности за всичко, което е дал през годините ”, коментира председателят на УС на ОФК „Беласица” - Георги Петров.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини