Весна Змиянац и Азис канят на Балканско веселие в Сандански

Весна Змиянац и Азис канят на Балканско веселие в Сандански

В четиридневен празник на музиката, мезето и питието ще се превърне Сандански в началото на юли месец. Курортният град ще е домакин на първия по рода си фестивал „Балканско веселие“.

Празникът ще обедини в себе си целодневно изложение на стоки от балкански производители, много атракциони за малки и големи, обособени кулинарни зони за ценители на вкусната кухня, занаятчийски работилници и творчески кътове. Специално за жителите и гостите на Сандански „Балканско веселие“ ще предложи богата музикална програма за всички меломани и за всеки вкус.

За първи път в туристическия град ще гостува сръбската прима Весна Змиянац. Тя ще подпали всички любители на сръбските ритми. За първи път Сандански посреща на живо и гръцката звезда Андреас Стамос. Топ звездите Алисия и Азис също ще са специални музикални гости на фестивала и няма да оставят никого безразличен с хитовете си.

Кръшни хора от любителите на българския фолклор се очакват при изпълненията на колосите във фолклорната ни музика Румяна Попова и Гуна Иванова, както и на младите и лъчезарни Ива и Велислава Костадинови и Ива Давидова. Много настроение ще внесат и изпълненията на талантливите Ванеса, Ашли и трио Карамел.

Две от победителките от BG Music Festival, който се проведе неотдавна в Сандански, също ще се завърнат там за среща спубликата. Ева и Клавдия очакват всички любители на новата българска музика. Няма да липсват и самодейни състави и групи от Сандански и региона.

„Балканско веселие“ ще се проведе от 6 до 9 юли на „Алея на дипломата“ в Сандански. Входът е свободен

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини