Ликът на Гоце Делчев грейна на новосаниран блок в града

Снимка: ТопПреса
Снимка: ТопПреса

Ликът на Гоце Делчев грейна на новосаниран блок в едноименния град. Тази сутрин, след като работници махнаха работното скеле, ликът на великия българин грейна на ЖК „Юг“, бл. 4 в общинсикя център, пише toppresa.com.

От няколко дни художници работеха върху рисунката, която е първата, направена върху жилищен блок в град Гоце Делчев. Очаква се и още няколко блока да се сдобият с подобни рисунки, както е по проект.

Неуморна работа кипи и по цяла улица „Дунав“, като се очаква в скоро време почти целият град да е с напълно санирани блокове, допълва сайтът.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини