При акция арестуваха четирима младежи с дрога в Гоце Делчев

Снимка: МВР, архив
Снимка: МВР, архив

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград, под надзора на Окръжна прокуратура-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която от полицейски служители на сектор „ПКП“ и РУ-Гоце Делчев  са извършени лични обиски, претърсвания, изземвания и огледи.

В района на автогарата в Гоце Делчев са извършени лични обиски на младежи, като у Д. А./21г./ е намерена и иззета около 9,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в носена от него чанта е намерена и иззета около 37,8 грама от наркотичното вещество.

При извършен личен обиск на П. М./20г./ от гр.Гоце Делчев е намерена и иззета около 10,9 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а при последваща проверка в жилище, обитавано от него е намерена и иззета около 1,56 грама марихуана.

След извършен личен обиск на Д. В./20г./ е намерена и иззета около 3 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

От полицейските служители са извършени претърсвания и изземвания в частен дом в гр.Гоце Делчев, обитаван от Б. С./23г./ от Гоце Делчев и лек автомобил „Киа  Спортидж“, ползван от него, като в автомобила е намерена и иззета около 2,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а в хода на работата по случая,  в местността „Хаман баир“, землище на град Гоце Делчев, е намерена укрита около 202,4 грама суха, тревиста маса от същото наркотично растение.

Б.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини