Ученици от Симитли казаха с театър "Не на дрогата"

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Гимназисти от Симитли показаха своя театрален талант, с който учат свои връстници, деца и подрастващи как да се пазят от дрогата и къде е спасението от зависимостта към наркотиците. Клуб „Сценични изкуства“ се ръководи от педагога Таня Пирнарева, част е от проект „Твоят час”.

Тийнейджърите представиха постановка с основна поука – как да се предпазим от наркотиците. На сцената в пълната със зрители зала младежите показаха подготвяния няколко месеца спектакъл. За несгодите в живота, които подтикват младите към наркотици, за любовните разочарования и как  чрез  правене на добрини да покажем на наркозависим, че тези вещества съсипват него и живота му, разказаха чрез добра актьорска игра младите актьори от Симитли. Сред зрителите бяха кметът на общината Апостол Апостолов, директорът на гимназията Таня Янкова, много преподаватели, съученици и приятели.

Клуб „Сценични изкуства” показа своето не само актьорско израстване, а и своето мислене за промяна. Поздрави и много аплодисменти получиха всички ученици и си пожелаха следващата година да направят нов и успешен спектакъл. Решихме да направим постановка с акцент върху борбата срещу дрогата, защото наркотиците са бич на съвремието, споделиха участниците в спектакъла.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини