Двама кандидати за управител на болницата в Гоце Делчев

Снимка илюстративна
Снимка илюстративна

Само двама са кандидатите за директорското място на многопрофилна болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. Това стана ясно на днешното заседание на специалната комисия за разглеждане документите на кандидатите за управител на здравното заведение, пише Топ Преса.

Според изданието за поста ще се състезават досегашният управител, анестезиологът д-р Мария Радойкова, и хирургът д-р Иван Канелов. Документите със стратегията за управление на болницата през следващия тригодишен мандат бяха отворени от юрисконсулта на общината Марияна Остаилиева в присъствието на директора на Регионална здравна инспекция Благоевград - д-р Лена Павлова, председателят на общинската комисия по здравеопазване - д-р Неджми Юруч, общинският съветник - адвокат Костадионка Богданова, и главният финансист на общинатаъ- Йорданка Енрдева. Предстои втори етап на конкурса – събеседване с кандидатите, който ще се проведе в по-късен етап

От 2006-та г. д-р Радойкова е неизменен директор на гоцеделчевската болница, а д-р Канелов е хирург и бивш прокурист на здравното заведение. Един от най-тежките проблеми на болницата в Гоце Делчев, с който ще трябва да се бори новият управител, е финансовото й състояние. Към този момент, дълговете на болницата възлизат на около 1, 5 милиона лева, припомня Топ Преса.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини