Анатоли Величков е назначен за Заместник Министър на Отбраната

Анатоли Величков е назначен за Заместник Министър на Отбраната

 Анатоли Величков е назначен за Заместник Министър на Министерството на отбраната . Той е бил депутат в 37-то и 38-то Народно Събрание от листата на СДС като представител на ВМРО. Бил е член на Комисията по външна политика. Величков е бил заместник-председател на ВМРО-БНД и е приближен на Министъра на отбраната Красимир Каракачанов .

Анатоли Величков е от Благоевград, което е една малка победа за членовете на местната организация на ВМРО. Той е в управата на ПОК „Съгласие“ от 2002 година. Завършил е МИО в Университета за Национално и Световно Стопанство – София.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини