Изникна първата Горска библиотека в Родопите

Снимка: 24smolian.com
Снимка: 24smolian.com

Първата Горска библиотека вече е факт в Родопите. Тя бе монтирана в непосредствена близост до природната забележителност Водопада край доспатското село Късак. В инициативата са участвали много ученици, с помощта на които са пренесени книгите.

Всеки турист може да прочете различна литература и да се наслаждава на красивия водопад. Целта е една единствена: да се провокира четенето сред подрастващите по различни способи.

Друг момент в благородната инициатива е и монтирането на националния трибагреник и много указателни табели, които сочат световни градове.

Табелите са изработени от възпитаниците на училището в село Късак./24smolian.com

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини