Редят фотоизложба в зала "Яворов"

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Фотоизложба „Европа в моя регион 2017 “ ще бъде подредена във фоайето на зала „Яворов“  на 25 април от 11:00 часа. С експозицията се поставя финала на едноименния. Изложбата е посветена на 10- годишнината от присъединяването на България към ЕС и 5 години  стартиране дейността на Центъра.

Във фотоподредбата участват снимки, които показват обекти, различни събития, дейности от изпълнени/изпълнявани проекти с финансиране от Европейските структурни и инвестиционни фондове на територията на област Благоевград.  През погледа на обектива, участниците в конкурса показват 14 области в Благоевград и настъпилата промяна в регионите.

Ще бъдат връчени награди на победителите - 1-ва награда – дигитален фотоапарат, 2-ра награда – дигитална фоторамка и 3-та награда – външна батерия за мобилен телефон. Всички участници ще получат грамоти за участие и поощрителни награди.

Фотоконкурсът бе част от националната програма под мотото „Заедно за Европа 2017“. Кампанията бе посветена на още и на 60- годишнината от създаването на Европейската икономическа общност и Европейския социален фонд.

Конкурсът протече  при голям интерес, в периода 10 март – 22 април, като повече от 1000 души са разгледали вече албума на конкурса в страницата на ОИЦ във Фейсбук и са изразили с харесване подкрепата си за предпочитаните от тях снимки.

Целта на организаторите е да се привлече вниманието на широката общественост върху приноса на Европейските фондове за развитие на региона на Благоевград и подобряване живота на хората в него.   Организатор и домакин на фотоизложението е екипът на Областен информационен център- Благоевград.   

   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини