Млад мъж подпали некролозите, залепени на църквата в Банско

Млад мъж подпали некролозите, залепени на църквата в Банско

31-годишен мъж подпали дървена врата на църквата в Банско. Инцидентът е станал за времето от 01.00 до 04.00 часа на 13 април. Установено е, че първо са пламнали некролозите, закачени на дървената врата на храма. Пламъците са нанесли щети на портата, но за късмет не са се разпрострели и молитвеният дом не е пострадал.

Около 10 часа на същата дата е получен сигнал за счупена през нощта рекламна табела, поставена на входа на хранителен магазин в Банско. 
След издирвателни действия полицаите са задържали извършителя и на двете деяния. Това е 31-годишният К. К. от планинското градче.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини