Награждават най-добрия клас в Гоце Делчев

Награждават най-добрия клас в Гоце Делчев

Конкурс „Най-добрият клас” организира Общинска комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Гоце Делчев. В него могат да участват всички класове в училищата на територията на общината.

Номинирането на класа се прави с мотивирано писмо от класния ръководител със следната информация - наименование на училището, клас, име, телефон за връзка, имейл на класния ръководител, брой на учениците в класа, общият успех на класа за първия учебен срок на учебната 2016/2017 година, брой допуснати неизвинени отсъствия и брой на извинените отсъствия за първия учебен срок на учебната 2016/2017 година. Трябва да има съдържание за отношенията между учениците в класа, както и за доброволчески, благотворителни или други инициативи, които класът е реализирал и/или проблеми, с които се е преборил чрез колективност, сътрудничество и задружно участие на учениците от класа; както и друга информация, която е относима към мотивацията за номинирането на класа в конкурса.

Всички номинирани кандидатури ще бъдат разгледани от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в община Гоце Делчев след 5 май, когато е крайният срок за подаването им. Победителите ще бъдат обявени от кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, на церемонията по награждаване на отлични ученици и успешни учители при честването на 24 май. Наградата за победителите е двудневна екскурзия в избрана от тях дестинация в България. Всички номинирани класове ще получат грамоти за участие.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини