От 6 април започва пролетното почистване в община Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев

Традиционното пролетно почистване в община Гоце Делчев тази година ще се проведе от 6 до 13 април 2017 г. Община Гоце Делчев ще подсигури на всички желаещи да се включат в кампанията по пролетното почистване полиетиленови торби и ръкавици.

По населени места кметовете и кметските наместници ще отговарят за снабдяване с чували и ръкавици, както и за помощ при извозването на събраните отпадъци.

Всички, които и тази година ще подкрепят инициативата за почистване на община Гоце Делчев е добре да спазват няколко основни правила:

•        Всички събрани битови отпадъци да бъдат изхвърлени в съдовете за смет, а когато те се запълнят да се използват чували, които след това да се поставят на удобно за извозване място.

•        Кастренето и орязването на клони да не се извършва безконтролно - подайте сигнал в Община Гоце Делчев предварително къде се налага това. Изрязаните клони трябва да се събират на подходящи и удобни за извозване места.

Община Гоце Делчев има възможност да извози събраните по време на почистването отпадъци, като за целта е необходимо да се сигнализира на телефон 0888 006 080.

Целта на кампанията е всички да се обединят в почистването и поддържането на чистотата на община Гоце Делчев, за да стане още по-красива и приветлива. 

И тази година Община Гоце Делчев ще спази традицията и ще награди най-активните в почистването с парични суми.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини