Студенти от ЮЗУ със златни отличия от Национален танцов фестивал

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

Студенти от Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград бяха отличени на Националния танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми“, който се проведе в София. Наградените хореографи и танцьори от специалност „Съвременна хореография“ – Емил Кацаров, Калоян Петров, Владислава Кацарова-Манойлова и Цвета Димитрова са част от танцова школа „Естрея“ – София, която получи голямата награда за цялостно отлично представяне в категорията „Улични хип-хоп танци”.

Фестивалът „Ритъмът в сърцето ми“ се провежда за единадесета поредна година и е едно от най-големите събития на столицата в сферата на танцовото изкуство. В него ежегодно участват хиляди деца и младежи от цялата страна. Стилово танците са разделени в няколко категории: класически, характерни, улични, съвременни и забавни, български народни танци и танци по двойки.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини