Ситуацията на "Българска армия" ескалира, нападнаха шеф на ЦСКА

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Ситуацията пред стадион „Българска армия” ескалира след появата на изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов, съобщава БГНЕС.

На "Армията" се провежда търгът за активите на фалиралия през лятото гранд – ЦСКА, като сред най-ценните части от имуществото на дружеството са емблемата и търговската марка. При появата си пред стадиона в "Борисовата градина" Газдов бе посрещнат с обидни възгласи от събралите се фенове на ЦСКА-София, като той трябваше да бъде охраняван плътно от присъстващата на място жандармерия. Впоследствие насъбралите се привърженици на „червените” не позволиха на Газдов да влезе в административната сграда на стадиона, за да се включи в наддаването.

Преди това, малко след 12.00 часа, един от участниците в търга – президентът на ЦСКА-София Гриша Ганчев, пристигна на стадиона, като бе посрещнат с бурни аплодисменти. Впоследствие на "Армията" пристигна и синдик Дора Милева./БГНЕС

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини