ДПС с пробив в селата на община Благоевград

ДПС с пробив в селата на община Благоевград

ДПС прави пробив като резултат от вчерашните избори в благоевградските села. Във всички населени места в община Благоевград партията на Ахмед Доган вече има свои привърженици. На много места тя става трета или четвърта политическа сила, след ГЕРБ, БСП и Обединените патриоти.

Като цяло Движението е събрало над 200 гласа в съставните на областния център села. Най-солидна е подкрепата в Церово, където има сто пуснати бюлетини за ДПС.

В Падеш 21 избиратели са подкрепили партията на Доган. Почти толкова са бюлетините и в селата Рилци, Изгрев и Покровник. В Бело поле - селото, известно с хилядите регистрирани македонци с двойно гражданство, за ДПС са гласували 13 човека, а за Обединените патриоти - 35 души.

В Лешко има 12 гласа за партията на Доган, в Еленово са пуснати две бюлетини в полза на ДПС, два гласа има дадени и за ДОСТ.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини