Обединение ДОСТ закри кампанията си с хиляден митинг в Рибново

Обединение ДОСТ закри кампанията си с хиляден митинг в Рибново

Обединение ДОСТ закри предизборната си кампания в Благоевградска област с хиляден митинг в Рибново. Тази вечер жителите на най-голямото гърменско село се обединиха, за да изразят подкрепата си за най-младата депутатска листа в Пиринско - тази на Обединение ДОСТ.

„Ето тези млади хора, които са застанали пред вас, ще бъдат вашите защитници в следващото Народно събрание. Погледнете ги добре и повярвайте в тяхната младост и ентусиазъм. Покрепете ги, защото младостта винаги носи със себе си победата“, призова водачът на листата Хюсеин Хафъзов.

Площадът избухна в аплодисменти, когато думата взе кандидатът за народен представител  Наазим Мусанков, който е родом от Рибново и е гордостта на местните жители.

И тук, в гърменското село, Хафъзов призова хората да не се поддават на страха и манипулацията. Вместо това, той ги посъветва в неделя да послушат сърцето си и да гласуват свободно.

„Трябва всички заедно да унищожим олигархията, тази олигархия, която унищожава икономиката, която не дава възможност на чуждестранни инвеститори да влязат в страната ни. Когато дойде моментът, в който заедно с вас ще успеем да преборим олигархията, тогава всички заедно ще се гордеем, че сме били част този процес, наречен обединение ДОСТ“, заяви водачът на депутатската листа.

Той призна, че е готов да поведе борбата срещу олигархията, за да гарантира бъдеще на младото поколение в една свободна, европейска България.

„Аз съм готов да поведе тази важна битка, ако е необходимо дори да получа първия удар, но аз  ще се жертвам, за да отворя пътя на Наазим Мусанков и на всички млади и достойни български граждани към политиката и към своите мечти“, увери Хафъзов. Той призова присъстващите да се обединят около доброто и истината.

„Нека бъдем заедно, но да бъдем заедно около нещо, което е свързано с нашата култура. Какво общо имате вие с олигархията?“, попита реторично той.

Хюсеин Хафъзов увери, че е дошло време младите хора да управляват своята страна. По думите му 26 март ще бъде исторически момент, защото след тази дата олигархичният модел ще бъде разбит.

Той обеща в следващите четири години да бъде постоянно сред жителите на Благоевградска област и да бъде близо до техните проблеми, грижи и болки. „Защото заедно ще ги решаваме, заедно ще работим за една по-добра България“, увери той. Хафъзов допълни, че нито той, нито хората ще се уплашат от това, което се случва на границата.

„Ние няма да се уплашим, кой каквото и да стори. Границите ги затварят, но душите и сърцата ни не могат да затворят“, каза той.

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

 

Още новини