ДПС: Само заедно можем да спасим България

ДПС: Само заедно можем да спасим България

Уважаеми съграждани и съмишленици, уважаеми приятели,

На 26 Март предстоят предсрочни парламентарни избори, които ДПС оценява като стратегически важни и ключови за развитието на България през следващите години.

Доверието в институциите и демокрацията е разклатено. Нека си припомним, че демокрацията е поемаш ангажимент към избирателите, избират те и изпълняваш обещаното. Всички заедно ще определим до каква степен ще дадем възможност на политическия и експертен екип на Движението за права и свободи да изведе нашата Родина от тежката материална и духовна криза, в която се намира страната ни.  Политическата сила, която ме издигна за кандидат за народен представител в област Благоевград, има ясна визия и конкретен спасителен план за изход от продължителната политическа нестабилност и икономически застой в страната. Имаме нужните хора – политици и експерти, имаме най-добрата предизборна платформа. Движението за права и свободи има ясно дефинирани цели и проблеми – борба с бедността и преодоляване на демографската криза, която изпразва по един средно голям български град годишно, които е неотложно да бъдат решени и предлага конкретни мерки за тяхното осъществяване. ДПС е за водене на активна външно-политическа роля за реформиране на нашия общ дом Европа. Необходимо ни е вашето силно и мощно доверие, за да може да се включат в Програмата за управлението на страната на правителството действията и стъпките, които ние предлагаме за изход от политическата и икономическа ситуация, в която се намираме. Нашите цели са ясни и изпълними затова няма пречка да бъдат включени и реализирани. Като основна политическа задача ние определяме създаването на ценностно-хомогенно управленско мнозинство, което да излъчи стабилно правителство и търси консенсус при определянето на националните цели и приоритети на България.

Скъпи младежи,

Както всички добре знаем – „присъдата“ на политика е по време на „съдебното дело“, наречено избори. Добрите изборни резултати, са плод на един неуморен труд, хъс, ентусиазъм и на младежката организация, като основен движещ мотор на партийния апарат. Като областен председател на Младежко ДПС в момента, искам да заявя, че и след предстоящите избори ще продължа да насърчавам всички младежи, независимо от тяхната политическа ориентация, в тяхната реализация, ще им вдъхвам повече доверие и увереност на равноправни европейски граждани, за да използват максимално европейските програми за финансиране на своите идеи и проекти.

Скъпи избиратели,

Ние сме сериозни и последователни политици, осъзнаваме отговорността, която носим за по-нататъчното развитие на страната, ние не само ще останем на политическата сцена, но и ще разширим влиянието си, необходимо е да го направим, за да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

Искрено се надявам, че на 26, за пореден път всички заедно ще направим мъдрия и правилен избор, ще се поздравим отново с успех, всеки един от нас ще понесе своята част от отговорността за развитието на региона, ще се зареди с положителна енергия и мисъл, че доброто за България предстои и ще даде своя вот с надежда и вяра в по-светлото бъдеще на Родината ни, като подкрепи кандидатите за народни представители на Движението за права и свободи -Благоевград с № 9 в интегралната бюлетина, за да може заедно да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини