Шест дами гостуват в Градската художествена галерия в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

 

Изложба живопис „Заедно“ ще бъде подредена в Градската художествена галерия в Благоевград на 17 март. Официалното откриване ще бъде от 18.00 часа.

Изложбата е юбилейна и представя 25- годишно приятелство, страст към изкуството, красотата и уважението. Трудовете, които ще бъдат изложени са на шест момичета, които се стремят да покажат дългото приятелство, започващо преди 25 години в художествената гимназия в София.

В галерията в Благоевград изкуството си ще представят Гергана Лалова, Стилияна Узунова, Елена Гавраилова, Зора Романска, Живка Маринова и Светлана Якова. Те не просто рисуват, те вдъхват живот. Изложбата ще остане в благоевградската галерия до края на месец март.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини