Богдан Боцев се срещна със самодейци от Гоце Делчев

Богдан Боцев се срещна със самодейци от Гоце Делчев

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцевсе срещна със самодейци от Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци и от танцова формация "Палави ножинки" в гр. Гоце Делчев.

Пред тях той подчерта, че като част от местната власт в Гоце Делчев, развитието на културата и подкрепата за самодейните състави на територията на община Гоце Делчев, за него винаги е било изключително важно. „Сега, като кандидат за народен представител това не се е променило и ще направя нужното, за да подкрепя хората на изкуството и културата“, каза той и допълни, че е дошъл в репетиционната им зала, за да чуе техните проблеми, идеи, искания и виждания. „За мен, това са хората, които крепят българщината, патриотичния дух, нашия безценен фолклор и традиции. Толкова много радост и гордост са донесли на всички нас през годините“, категоричен бе Богдан Боцев. Кандидатът на „БСП за България“ допълни, че ансамбълът се е превърнал в емблема за града и се надява, че ще продължи и занапред така да прославя Гоце Делчев.

„Благодаря на всички самодейци за труда, за времето, което отделят, за ентусиазма, за радостта, която носят на публиката и затова, че съхраняват традициите ни“, обърна се към самодейците Богдан Боцев. Те от своя страна му благодариха за проявеното уважение, за отношението и подкрепата досега.

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини