Студенти: ДПС дава шанс на младите да се докажат в политиката

Студенти: ДПС дава шанс на младите да се докажат в политиката

Студенти от Академичното дружество на ДПС съчетаха полезното с приятното по време на събитие, организирано от общинското ръководство на партията в Благоевград. Младежите се събраха във вторник вечерта в заведението „Воденицата”. Първата част от мероприятието бе посветена на предстоящите парламентарни избори. Затова те проведоха ползотворен разговор с кандидат-депутати на ДПС от Първи многомандатен изирателен район. Дискутираха се различни и важни въпроси, свързани с реализацията и бъдещето на младите хора в родината им, а не в чужбина.

„ДПС винаги се е грижила за младите хора и не е случайно, че толкова много държи на своите младежки структури. Те вземат участие в решенията на партията, която дава шанс и възможност на младите да се докажат в политиката и да вървят напред. Ето защо вярваме на ДПС и нямаме дилема за кого да гласуваме на изборите”, споделиха студентите.

Кандидат-депутатът Мехмед Вакльов ги увери, че той и останалите кандидати за депутати от Пиринския край са наясно с проблемите на академичната младеж и имат ясна формула как може да се решат те. „Виждате колко млади хора има в листата за народни представители, ние сме зарадени с огромна енергия и желание за промяна”, каза още той.

Ибрим Зайденов, който също е кандидат-депутат, бе категоричен, че ДПС е единствената политическа партия, която прави реални инвестиции в своята младежка организация за изграждане на опитни, подготвени и отговорни политици за страната и Европа. След сериозната част дойде ред и на забавленията, а студентите доказаха, че могат не само да учат и да са активни в политиката, но и да се веселят от душа и сърце.

  *Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

Още новини