Тома Томов в Благоевград: За мен е чест и привилегия да стоя пред вас!

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

В хоровата зала на Народно читалище "Никола Вапцаров" Благоевград кандидатите за народни представители от коалиция "БСП за България", начело с водача на листата Тома Томов се срещнаха с офицерите и сержантите от запаса отдали живота си в служба.

На среща присъстваха водачът на листата Тома Томов, общинския председател на БСП-Благоевград и втори в листата Николай Бошкилов, подполковник Ивайло Бакърджиев, който е четвърти в листата, и общинските съветници – Антон Асиски и Гергана Янчева - кандидати за народни представители. Присъстваха още Валери Миленков и Борис Цомпов, десетки офицери и сержанти от запаса.

Председателят на общинската организация на БСП – Благоевград и втори в листата, благодари за подкрепата на президентските избори и заяви, че тези избори ще решат съдбата на държавата. „На тези избори, ръка за ръка, да поискаме промяната. ГЕРБ докараха държавата до просешка тояга".

Ивайло Бакърджиев, който е част от Гражданската квота на „БСП за България" в благоевградска област, благодари на Николай Бошкилов за възможността да е част бъдещата промяна за България. Той призова да подкрепим промяната с номер 10 на предстоящите парламентарни избори.

„За мен е чест и привилегия да стоя пред вас", с тези думи водачът на листата Тома Томов се обърна към всички присъстващи.

„България е на погрешен курс и той трябва да бъде сменен, това е решителна битка. Вие сте офицери и разбирате колко е тежко положението, за първи път от 25 години ние ще решим кой ще ни управлява – нито Брюксел, нито Вашингтон".Америка е обърната към себе си, а Европа още повече. Желанието на големите европейски политици с „Европа на много скорости" ние ще бъдем периферия и вие като офицери много добре знаете какво означава това. Нуждаем се от силна армия и държава. Предстой ни да вземем трудно решение и трябва да сменим управляващия политически елит. Бойко Борисов седя твърде дълго и трябва да бъде отстранен."

*Предизборна публикация съгласно Изборния кодекс

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини