Редят изложба на жени в носии в Разлог за 8 март

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Изложба, представяща красотата на жените от Разлог, ще бъде открита във фоайето на Общинска администрация в Разлог на 8 март - Международния ден на жената. Идеята е на кмета на общината инж. Красимир Герчев и е своеобразен подарък от администрацията към всички жени на община Разлог.

В изложбата ще бъдат представени 20 снимки на жени в народни носии. Снимките са дело на фотографа Асен Великов, който снима предимно хора, облечени в народни носии и мероприятия, свързани с обичаи и традиции. Откриването на изложбата ще бъде в 11.00 часа и ще може да бъде видяна от всички желаещи до края на месец март, когато ще бъде преместена в Исторически музей-гр. Разлог, а след това в Народно читалище „15.09.1903-1909“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини