Двудневни тържества за 3 март в Гоце Делчев

Двудневни тържества за 3 март в Гоце Делчев

Националният празник на Република България ще бъде отбелязан в гр. Гоце Делчев с двудневна програма, организирана от общината. На 2 март /четвъртък/, от 16.30 часа,   Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим ще отслужи заупокойна молитва и благодарствен молебен в катедралния храм „Св. Св. Кирил и Методий”.

След това, в 17.00 часа, ще бъдат положени венци и цветя по повод 139 години от Освобождението на България. Церемонията ще се състои пред паметника на загиналите във войните, който се намира на ул. «Александър Стамболийски» в гр. Гоце Делчев.

По-късно, в 17.30 часа, в Общинския исторически музей, ще започне концерта на маестро Огнян Вълев, посветен на Националния празник.

На 3-ти март, в 11.30 часа, на беседката в Градския парк на Гоце Делчев, ще започне празничен концерт с участието на клуб “Вива денс”, школите при Народно читалище “Просвета — 1865” и Боряна Карпузова.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини