Възрастни съпрузи са открити мъртви в село Хърсово

Възрастни съпрузи са открити мъртви в село Хърсово

Възрастни съпрузи са открити издъхнали в благоевградското село Хърсово.

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 към 12.20 часа днес. По първоначална информация починалият мъж Любен е на 77 години, а съпругата му Веска - на 76 години. Те са открити безжизнени в къщата си от момчето, което носи хляб в селото. 

Полицейският оглед не е установил следи от насилие по телата на починалите. Близките им са отказали да се образува досъдебно производство. 

В къщата им е имало дърва, със сигурност не са издъхнали от студ. Най-вероятно става въпрос за естествена смърт на възрастинте хора.

Новината за смъртта на възрастното семейство идва само ден, след като жена умря от студ и глад в Благоевград. Вчера 42-годишната дора Ц. бе открито в квартал Струмско. Преди десетина дни пак в този квартал бяха намерени мъртви майка и дъщеря.

Починалата вчера жена е страдала от психично заболяване и е живеела сама в панелен апартамент. Сигналът е подаден от брат й, който също е психично болен и е настанен в защитен център. Той се разтревожил за сестра си, тъй като тя го посещавала редовно в дома, а този път не се появила цели две седмици.

Полицията открила безжизненото тяло на жената. В жилището не е имало ток и тя е починала от студ.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини