Дадоха зелена светлина за нов Спешен център в Гоце Делчев

Снимка: Avenue.bg
Снимка: Avenue.bg

Общинският съвет в Гоце Делчев даде зелена светлина за изпълнението на инвестиционния проект на Министерство на здравеопазването по програма „Региони в растеж” 2014 – 2020 г. Става въпрос за обособяване на нов Спешен център в общината.

За целта управителят на търговското дружество с общинско участие - “Медицински център І – Гоце Делчев”, трябва да учреди безвъзмездно право на ползване на Министерство на здравеопазването за нуждите на Център за спешна медицинска помощ. То ще е за срок от 10 години върху помещения, които са в недвижим имот, включен в капитала на Медицински център.

Новият Спешен център ще ползва помещение на сутерена и 19 помещения на първия етаж с обща площ от 259.10 квадратни метра. Общинският съвет възлага на управителя да сключи договор с Министерството на здравеопазването. 

Община Гоце Делчев пък ще учреди на Министерството на здравеопазването безвъзмездно право на ползване върху недвижим имот, частна общинска собственост, представляващ обособена част с площ от 658.5 квадратни метра, ведно с изградените седем гаража, метална конструкция.

Възлага се на кмета Владимир Москов да издаде заповед и сключи договор за учредяване право на ползване с министъра на здравеопазването. Ще се учреди и право на строеж за изграждане на козирка, навес за линейки, дизелов генератор и паркинг за нуждите на Център за спешна медицинска помощ. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини