На 1 февруари ЮЗУ открива кандидатстудентската кампания

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Югозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград дава начало на кандидатстудентската си кампания за учебната 2017/2018 година. Желаещите да се обучават в ЮЗУ „Неофит Рилски“ могат да се явят на изпити през месеците февруари, март, април и юни.

Официалният старт на кампанията ще бъде даден на 1-ви февруари 2017 година с електронно изпитване.

За да се явят на изпит, кандидат-студентите е необходимо да представят заявление по образец и квитанция за платена такса за конкурсен изпит. Документите се подават в Учебен корпус № 1 на Университета (зала 1102А);  онлайн (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната. Подаването на заявления онлайн за конкурсни изпити приключва най-късно два дни преди крайните срокове за подаване на документи в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg

Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи най-късно един ден преди обявените срокове за подаване на документи в ЮЗУ „Неофит Рилски”.

Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди началото на изпита. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Електронните изпити ще се провеждат от 1.02.2017 г. до 16.06.2017 г. всеки работен петък и от 19.06.2017 г. до 05.07.2017 г. всеки ден.

Срокът за подаване на заявление за писмено изпитване (тестова форма) за кандидатстудентската сесия през месец март е от 13.03.2017 г. до 23.03.2017 г.

Изпитите по български език, история на България, география на България, биология и английски език ще се проведат на 25 март (събота) от 9.00 и от 13.00 часа. На същата дата кандидат-студентите могат да се явят на практически изпит по вид спорт и на практически изпит по рисуване, които са с начален час 8.00. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини