Джордж Буш в реанимация

снимка :  | AP Photo
снимка : | AP Photo

Джордж Буш-старши предварително се извини на Доналд Тръмп затова, че ще пропусне неговата инагурация, заради проблеми със здравето, съобщава  Politico.

«Моят доктор ми аза ,че ако се появя на улицата през януари , това вероятно ще е фатално за мен и моята Барбара (съпругата на Буш). Така, че ние заседнахме в този Тексас» — се казва в писмото на Буш , написано още на 10-и януари.

По-рано стана известно ,че Буш се намира в реанимация.

Джордж Хърбърт Уокър Буш е 41-ят президент на САЩ (1989-1993). Преди това е бил конгресмен от Тексас (1967-1971),директор на ЦРУ (1976-77) и 43-и вицепрезидент на САЩ по време на мандата на Роналд Рейгън(1981-1989). Многократно награждаван летец от флота, той е последният ветеран от Втората световна война, който служи като президент.

Джордж Буш е роден на 12 юни 1924 година

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини