Арестуваха 20-годишен дилър на райски газ в Петрич

Снимка: istok
Снимка: istok

Млад мъж, който разпространява райски газ сред тийнейджъри в град Петрич, бе заловен от полицията. Униформени извършили проверка вчера в района на жп гарата, където седели три непълнолетни момичета от града.

У тях е намерен метален флакон, съдържащ райски газ. В хода на работата по случая е установено лицето, от което е закупен райският газ и е проверено обитаваното от него жилище в Петрич. Там полицаите са открили 20 флакона, съдържащи общо около 25 литра райски газ.

20-годишният мъж е задържан със заповед в ареста до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини