Спаска Арнаудова седна в кметския стол на село Вълкосел

Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Секретарят на кметството в сатовчанското село Вълкосел - Спаска Арнаудова, вече управлява населеното място. Това стана с решение на Общинския съвет в Сатовча, което бе провокирано от кандидатурата на кмета Меджетил Мименов за депутат на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври тази година. Той е трети в листата на Коалиция "ДПС - Ново начало". Партията е амбицирана да се представи много силно на предстоящия вот.

Така Спаска Арнаудова стана временно изпълняващ длъжността кмет на село Вълкосел за времето от регистрацията (24.09.2024 г.) до одобряването на резултатите от изборите за народни представители на 27 октомври.

„Водени бяхме от защитата на обществените интереси и от невъзможността кметството във Вълкосел да функционира без управник. Решихме, че най-подходящ за поста е досегашният секретар“, каза председателят на ОбС - Сатовча - Стефан Хаджиев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини