ВиК ремонтира водопроводи в Гоце Делчев и Симитли

Снимка: ВиК-Благоевград, архив
Снимка: ВиК-Благоевград, архив
"Водоснабдяване и канализация" - Благоевград продължава с ремонтите в различни населени места на региона. Екипи на дружеството работят по отстраняването на авария на уличен водопровод в град Гоце Делчев. Работата ще продължи до 4 октомври, петък. В тези дни за времето от 09:00 часа до 16:00 часа ще бъде нарушено водоподаването на следните улици: “Хан Крум“; „Хан Аспарух“; "Царица Йоанна"; „Места“; „Пейо Яворов“; „Бяло Море“; „Симеон Радев“; „Гоце Делчев“; „Места“; „Солун“;
"Серес“.
 
За улесняване на работния процес е необходимо живеещите и работещите в района да преместят личните си моторни превозни средства. Препоръчва се на всички потребители в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.
 
Днес се работи по присъединяване на сградно водопроводно отклонение и сградно канализационно отклонение към ВиК мрежата на улица "Илинден" в град Симитли. До 14:30 часа ще бъде нарушено водоподаването по следните улици: „Илинден”; „Христо Ботев”; „Христо Смирненски”; „Изворите”; „Сердика”; "Надежда”; „Геоги Димитров"; „Чайка”; „1-ви май”; „Рила”; „Вихрен”; „Илинден”. Добре е абонатите в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини