Децата на ФК Малеш с атрактивно 3:3 срещу отбора на Банско

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни
Силен мач изиграха децата на ФК „Малеш“ - Микрево като гости на ОФК "Банско"в среща от четвъртия кръг на първенството в зона "Перник-Кюстендил". Първото полувреме момчетата от Микрево надиграха тотално своя опонент и поведоха с резултат 3:1. Головете бяха вкарани от Павел Мечев /2/ и Дани Веселински.
 
През второто полувреме бе осъдена дузпа за домакините, които намалиха, а после с хубав гол стигнаха до равенството 3:3. Гостите отново включиха на високи обороти и се настаниха пред вратата на домакините. Изключително много пропуски обаче ги лишиха от победата в двубоя.
 
Следващият мач на децата на ФК „Малеш“ - Микрево е тази събота, 5 октомври, от 11:00 ч. срещу тима на "Орлетата" - Благоевград.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини