Актьорите от Сарандевото кафене пълнят зали в Банско с таланта си

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Кметът на община Банско Стойчо Баненски и зам.-кметът Сашка Въчкова се срещнаха с артистите от самодейна театрална група ,,Сарандевото кафене". Артистите с радост споделиха, че билетите за следващото представление са напълно разпродадени, единични бройки има за по-следващата им постановка. Тези впечатляващи успехи идват след месеци на усилена подготовка, а резултатите са повече от похвални за толкова кратък период.

Млади и по-възрастни самодейци се включват в представленията. Банско се гордее с таланта им, а кметът поздрави групата за това, че поддържа културния дух на града. Той заяви, че тяхната дейност е културно богатство, което разраства, развива и надгражда забележително много изкуството в град като Банско. Артистите подариха плакат на кмета от премиерата на ,,Мис Сузане“, подписан от всеки от тях, а той им пожела съвсем скоро да достигат до зрителите и извън община Банско.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини