Мотошествие с добра кауза ще премине из улиците на Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог
Благотворително мотошествие под надслов „Крилете на доброто“ ще се проведе на 5 октомври (събота) в Разлог, представители на мотоклубове в България ще направят обиколка на града с добра кауза.
 
Събитието има за цел набирането на средства за Фондация „Ан-Бо“ - в подкрепа на работа с децата със специални образователни потребности. Жители и гости на града ще се докоснат до адреналина и магията на впечатляващите машини.
 
Програмата стартира в 11:45 часа, когато ще се проведе инструктаж на участниците в шествието. Сборен пункт е паркингът на МБАЛ "Д-р Асен Велев". В 12:00 часа е началото на мотошествието. Финалът ще е половин час по-късно на централен площад "Преображение". След това организаторите са предвидили фотосесия и обявяване на благотворителната кауза.
 
След мотошествието предстои откриване на церемония по връчване годишните награди на „Гозбата на България“, която също ще се състои на централен площад „Преображение“ в Разлог. Церемонията ще бъде придружена от празнична програма, която ще съчетае местен фолклор и обичаи, традиционни разложки гозби, приготвени от местни кулинари и изложение на местни био продукти.
 
Присъстващите ще опитат някои от най-характерните ястия на Разложкия край.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини