Разлог обяви Ден на траур за загиналия пилот Венцислав Дункин

Разлог обяви Ден на траур за загиналия пилот Венцислав Дункин

Разлог скърби за старши лейтенант Венцислав Дункин, който е един от загиналите пилоти в самолетната катастрофа край Граф Игнатиево. 28-годишният мъж е от Разлог, но живее в Плевен, тъй като служи в Долна Митрополия. Боен пилот е от 2015 г., инструктор и една от надеждите на Долна Митрополия.

Заради смъртта му кметът на община Разлог обяви утрешния 14 септември за Ден на траур. В знак на почит към паметта на загиналия пилот знамената ще бъдат спуснати наполовина на сградата на Общинска администрация.

„Отлетя един млад човешки живот при звездите. И умря, както живя. Истински български боец. Един от най-добрите млади български пилоти. Скърбим с неговото семейство, неговата млада жена - за несбъднатите им копнежи и мечти“, написа вчера във Фейсбук кметът на Разлог Красимир Герчев.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини