Суперталант от Разлог е в идеалния отбор на европейското първенство по волейбол

Снимка: БФ по волейбол
Снимка: БФ по волейбол
Гордост за жителите на Разлог донесе младия волейболист Стилиан Делибосов. Спортният талант  е сред тримата български национали в идеалния отбор на Евроволей U20. Те са част от отбора ни на европейското първенство за младежи до 20 години, което се проведе в Сърбия и Гърция.
 
Стилиан грабна статуетката за най-добър център 2! Българският волейболен отбор остана на крачка от върха и спечели второто място на силния турнир, след като поведе във финала срещу тима на Франция, но в крайна сметка отстъпи с 1:3 гейма.
 
"Разлог се гордее изключително много със Стилиан Делибосов. Пожелава на младия спортист да е здрав и да продължава да отстоява с високи спортни постижения името на България и Разлог!", заяви кметът на Разлог - Красимир Герчев. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини