Наградиха бъдещи футболни звезди на турнир в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

С награждаване на победители и отличени, както и със знак за участие и спортсменска надпревара приключи Международнияj младежки футболен турнир "Evima Cup Bansko 2024".

Изключително емоционалният и много оспорван турнир се проведе на терените на Евима от 15 до 26 август. Футболната надпревара протече на три етапа, в зависимост от възрастта на младите футболисти. В състезанията в Банско участваха шест школи на реномирани клубове - Стяуа (Румъния), Улвърхемптън (Англия), Брьондби (Дания), Раднички Ниш (Сърбия), ЦСКА и Пирин - Благоевград.

На награждаването на младите спортисти присъстваха кметът Стойчо Баненски, зам.-кмет Магдалена Юсева и общинският съветник Иван Драгосинов, които поздравиха децата и младежите и ги насърчиха да продължават с активните си занимания по футбол.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини