ФК Банско излиза за победа в първия домакински мач срещу Славия II

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Банско"

Треньорският щаб на ФК Банско ще разчита на абсолютно всички налични футболисти за предстоящото първо домакинство за новия сезон в Югозападната Трета лига. Тази събота (10 август) „козлите“ приемат втория отбор на Славия, който на старта изненадващо наддделя над един от претендентите за професионален футбол – Вихрен (Сандански).

Единственият, който пропуска срещата за банскалии, е опитният Илия Мунин, който не успя да бъде на разположение и за двубоя с "Пирин" (Разлог) в първия кръг.

Опитните Лечов и Слаев бяха титуляри още в Разлог, след като преди това имаха леки проблеми. Рошков и Чолев също влязоха в стартовите единадесет на треньорския тандем Боби Хазуров – Иван Топузов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини