Прокуратурата в Гоце Делчев предаде на съд двама трафиканти

Прокуратурата в Гоце Делчев предаде на съд двама трафиканти

Районната прокуратура в Гоце Делчев изправя на подсъдимата скамейка М. А. и Х. М. за извършено от тях престъпление по чл. 281 от Наказателния кодекс.

На 15.06.2016 г. в района на Гоце Делчев, с цел да набавят за себе си имотна облага, двамата обвиняеми противозаконно подпомогнали двадесет и един сирийски граждани да пребивават в страната в нарушение на закона, седем от които нямали навършена 16-годишна възраст.

М.А. организирал превозването на чужденците от границата на страната с Република Гърция до вътрешността на страната, а Х.М. непосредственно ги превозвал чрез използване на товарен автомобил марка „Медцедес”, което се извършвало по начин, опасен за живота на лицата.

Предстои насрочване на делото от съда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини